Celebert besök igår!

2009-02-26 @ 10:59:51
Direktlänk | | Kommentarer (3)
Mamma var helt slut efter gårdagen av alla röster i vårat hus så hon orkade inte lägga upp något inlägg då, men faktum är att igår kom Mormor och alla mina mostrar på besök! Det var underbart skoj!
Här kommer bilderna!

Karin fick många härliga kramar... Men shit vad långsamma mamma och mormor var med kamerorna.. Massa kramar och de fångade typ en på bild...

Visst har jag söta mostrar som ler så fint?! Det här är moster Karin!


Åh Mormor! Myspys var det!

Det här är min störstaste moster - Kristin! Hon är inte bara äldst, hon är lång som tusan också! 177 cm, va har ni hört! Jag såg henne knappt för hon var så högt upp hihi

Och min moster Rebecca fick också massa kramar och pussar, det var så härligt!
En massa älsklingsmänniskor som ville pussa och krama på mig, jag var i himmelriket!
Jag sov som en stock hela natten sen, jag var ju helt slut ju!

Möblerat om!

2009-02-24 @ 12:19:28
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Yes, igår möblerade vi om i Teodors rum. Igen... Ehhh vi kanske har liiite för mycket fritid?

Rummet innan ommöbleringen... Andra världskriget minst sagt...

Efter ommöbleringen.. Lite mer städat och civiliserat :) Jag tycker det blev väldigt bra, en myshörna på den sidan närmast fönstret och en lekhörna på sidan närmast dörren..
Men Teodor ville inte riktigt tycka om att sova hela natten sådär, så det var lite av och till inatt... Men vi ger det ett nytt försök! Nu sover han ju i sängen och nu funkar det skitbra. Hoppas att det håller i sig annars får jag väl möblera om igen....

Vi har lärt oss att klättra upp på stolarna själv nu också, så snart blir det målarblock här hemma så att bordet kan bli lite designat ;)

Idag har vi varit på mitt jobb också... Nya chefen ville träffas och prata... Han verkar vara väldigt trevlig och social.. De hade byggt om en del.. Det är prat om att jag ska börja jobba varannan helg i maj-juni och sedan 50 % tjänst (20 tim/vecka) fr.o.m 1 augusti.... Sen blir det semester omkring oktober i 2 veckor och sen i december 2 veckor... Skulle jag tro. Han tyckte att jag skulle spara min semester till efter jag gått på tjänst igen för jag skulle "tänka på mig själv"... Så det var ju positivt att han tyckte det..
Det blir nog bra det... De var i alla fall väldigt måna om att jag skulle komma tillbaka, så fort som möjligt...

Teodor idag!

2009-02-23 @ 09:56:19
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Mamma!
Nu tycker jag att du är ytterst orättvis! Varför får inte jag gå ut och gå själv? Om jag sätter på mig skorna själv, får jag gå ut då? Jag lovar att komma hem till lunchen. Varför iiiiiiiinteeeee?!



Okej då mamma, jag går med på att stanna inne ett liiiitet tag till. Om du busar jättemycket med mig, annars ringer jag och skvallrar för nån, jag lovar!

I måndags!

2009-02-20 @ 20:39:59
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Tog tid att lägga upp den här filmen, men nu kommer den i alla fall:

Prickigkorv till son!

2009-02-20 @ 18:30:25
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Idag har vi varit ute i det fina vintervädret och lekt i en lekpark! Förhoppningsvis lyckas mamma lägga upp filmen hon tog, på hur duktig jag är på att gå på kramsnö med för stora kängor (strl 23) och vinteroverall! :) Det var en knepig utmaning men jag grejade det!
Sen fick mamma fotodille när vi kom hem och knäppte massor av kort...
Jag ser ut som en prickig korv i ansiktet, för jag har värmeutslag av feber osv plus utslag från kylan ute och torr hud.. Så ikväll fick jag bada ett härligt jätteoljigt bad och sen blev jag insmord i ansiktet med hydrokortisonsalva som mamma hade hemma, så att det svalkar skönt i trynet. Nu hoppas vi på att jag ser ut nästan som vanligt imorgon igen!








(som vanligt - dubbelklicka på de små bilderna så blir de stora!)

Sover så sött, mammas älskling

2009-02-19 @ 19:08:15
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (3)
Herregud, hur kan man älska någon så mycket?! Gick in för att titta till det där lilla trollet nyss, och där ligger han och kramar om sin kudde och har sparkat av sig täcket och ser bara allmänt skitsöt ut och mitt hjärta nästan stannar. Att veta om att den här enorma kärleken inte kommer försvinna är både otroligt skrämmande och väldigt betryggande. När han sover har man tid... Tid att tänka, tid att andas, tid att leva i kärleken och sorgen över allt man inte kan ge honom, glädjen över allt man KAN ge honom, sorgen att han kommer växa upp bli stor och inte längre tillåta mig att pussa honom på pannan, glädjen att han kommer växa upp och bli en självständig kaxig finnig tonårsgrabb...
Nu ska jag sluta svamla för ikväll, jag smög in och tog ett kort på honom ialla fall, det är bäst att passa på ;)
Min vackra, underbara och helt perfekta LILLA kille....


Hemma igen

2009-02-19 @ 18:29:56
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Det är alltid jobbigt att vara tvungen att lämna pappa, jag gråter floder och vill inte att han ska gå och det är jobbigt både för pappa, mamma och mig. Men efter ett tag är det jättekul att vara med mamma och busa och bara chilla hemma... Och mamma tycker såklart att det är underbart att ha mig hemma... Och nu är mamma frisk också, hon fick ju vinterkräksjukan och låg och spydde en hel natt, därför fick pappa komma och hämta mig så jag fick vara med honom istället. Och om bara en vecka kommer jag ju få vara med pappa igen.

Myskille hemma igen

2009-02-16 @ 19:44:53
Direktlänk | | Kommentarer (0)


Såhär mysigt bemötande fick mamma när jag kom hem :)
Snacka om att hon blev glad då!
Men fy vad dålig jag är i magen. Jag åt en massa och mådde bra men så rätt vad det var så kom allt upp igen så nu vet vi inte riktigt hur läget är. Jag ska sova och bli frisk i alla fall, det är min plan!

Myskillen!

2009-02-15 @ 10:33:27
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Gofis som jag är, så måste jag verkligen mysa en massa. Mamma ville lägga ut två gosbilder på mig idag fastän jag inte är hemma, och hon fick mitt godkännande, så här kommer dom!



Sjukkråkan

2009-02-15 @ 10:11:04
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Min älsklingskråka är sjuk... Det gör så ont i mig när han är borta ifrån mig och jag vet om att han mår dåligt, att jag inte kan vara där och gosa. Inte för att jag tror att mitt gos är bättre än någon annans gos, utan det är mest för att stilla mitt egna samvete och längtan som jag vill gosa med honom.
Två dagar utan plutten nu, det är så svårt fast ändå ganska enkelt. Skönt att få sova ut och att få vara Elsa och inte Mamma i några dagar, men samtidigt så jobbigt att inte höra snusningarna på natten och gapen och skriken och fnissen på dagen! Jag saknar honom så mycket fastän det är skönt att va "själv"...
Trollungen kanske inte kommer hem försän imorgon dessutom! Och då kommer jag vara helt solokvist, för R ska ju jobba, det är en vanlig måndag.... Det kan ju vara skönt det med, men VAD ska jag ta mig för den dagen?!
Nu vill jag ha hem mitt busfrö!
/E

Elmer på besök!

2009-02-12 @ 18:50:41
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Elmer min idol och vän kom på besök idag, tillsammans med hans finfina morsa Emilia! Så vi busade järnet och mamma drack kaffe och slappade på som vanligt!
Jag ska meddela för övrigt för alla som undrar att Elmer är ett halvår yngre än mig! Men han är ändå större än mig! Galet va?! Och jag väger ändå 11 kg och är typ 76 cm lång eller mer!
Och han är 8 månader gammal och kan redan gå helt själv! Jag valde mina steg med omsorg jag så jag var inte lika snabb ;)


fint väder och pappa!

2009-02-09 @ 19:57:34
Direktlänk | | Kommentarer (2)

jag är kung på att prata i telefon! Bara så att ni vet! Det är jag som svarar när det ringer... Bli inte rädda! Jag är snäll!
  

Jag är en gospelle, därför måste jag ha nåt att krama på hela tiden! Den här gången blev det min rosa elefant som fick va offer för min ömhet! (och ibland inte fullt så ömsinta behandling...)

     

lite småbus sådär på kvällen innan pyjamasen ska på! Det måste man pyssla med... Så man kan sova gott sen!

Min älskade pappa kom på ett snabbesök ikväll också! Bara ca 15 min och det räckte inte alls så jag ville inte släppa pappa när han skulle gå utan höll i ett järngrepp... Men lite fick jag kramas i alla fall! Och på fredag får jag träffa pappa igen, oj vad jag längtar! En hel helg med pappsis!


behöver vi ens nämna att jag är en unge som AVGUDAR min pappa?!

Vad skönt det är när solen lyser!

2009-02-09 @ 10:44:10
Direktlänk | | Kommentarer (3)


Jag och mamma hysteriposar sådär på morgonkvisten. Vi är sjuka bägge två och måste roa oss! Igår grundstädade vi men nu är det stökigt igen! Kul va?!


klättra pall är roliga grejer

fnitter fnitter, jag är bäst på att fnittra!

äta mat gör magen glad!

2009-02-07 @ 12:10:19
Direktlänk | | Kommentarer (2)
jag har lärt mig att äta mat själv med sked!
Vi hade väldigt lite filmtid här så vi kunde inte visa så mycket som vi ville, jag och mamma, men faktum är att jag i förrgår började äta med skeden helt själv och åt upp all maten! Lite hamnade utanför och det tog jag med fingrarna men det mesta på skeden hamnade i munnen!
Jag är galet stolt över mig själv och mamma är ännu stoltare! Speciellt eftersom vi inte övat så mkt med sked, utan mest med fingrar...
just här kom det inte in så mycket mat, men så får ni se i alla fall att jag har grepp om det nu :)

film

2009-02-06 @ 23:06:58
Direktlänk | | Kommentarer (1)


Fick lyssna på lite rolig musik, och satte igång att dansa på en gång... :) Här kommer filmbeviset

Hemma igen från sjukhus

2009-02-06 @ 18:57:14
Direktlänk | | Kommentarer (0)
I onsdags var vi på Akademiska sjukhuset i Uppsala, jag, mamma och pappa, för jag skulle göra massa undersökningar och så var det meningen att jag skulle opereras på torsdag, men narkosläkaren tyckte att jag var för sjuk så han ville inte söva mig! Så jag och mamma fick åka hem igen på onsdag kväll istället för att bo på hotell. Det tyckte vi var synd men det var ju lika bra, det blir nya tag om några veckor igen när jag blivit frisk och då slipper jag göra alla läkarundersökningarna, och det är ju skönt!





jag och mamma är riktiga offer ibland, och här kommer beviset




Det är så mysigt att dricka välling i min myspyskudde, nu har det blivit standard att jag lägger mig där varje gång mamma ställer in flaskan i micron...



På väg till sjukhuset och på sjukhuset med pappa, pappa var som vanligt favoriten, mamma kan man ju inte va med när man har en chans att va med pappa!

Trist morgon = mycket mys

2009-02-03 @ 10:10:28
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)


Denna låt är bara för bra! Nya danslåten här hemma! :)

Vi har haft tråkigt denna morgon! Så för att roa oss har vi dansat, lekt en massa och kramats och jag har posat hahaha SÅ tråkigt har vi haft det idag... Vi ska träffa Angelica om ca 2 timmar och jag väntar på att Teodor ska somna in, han är trött som fasiken men vill inte sova ändå... Tolv timmar i sträck sov vi inatt.... Men det innebar ändå en väckning kl halv sex för T somnade aptidigt igårkväll...

 

Hehe ja men jag följer bara trenden att visa upp dagens outfit :D jag skyller helt på det - trenden!





Gos! (Små bilder är alltid klickbara, dubbelklicka alt. håll ner CTRL + klicka en gång)


Min lillrumpunge!!!!!! Mammas gosefis

Buslek!

2009-02-02 @ 20:13:33
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Busat lite idag som vanligt :) Får inte vad med andra nu för jag måste bli friskis och svettis lagom till min operation på torsdag! Så du hade jag och mamma KRIG! Det var helgalet. Jag smög på henne bakifrån och bet henne i nacken och röt som ett lejon! Och så jagade hon mig genom vardagsrummet och tillslut var vi tvugna att lägga oss ner på golvet och pusta ut, men då satte jag mig på mammas rumpa hahaha!
Här kommer lite bilder från vårat bus.


Sugrörsdricka

2009-02-02 @ 12:47:16
Direktlänk | | Kommentarer (0)


En härlig sak som jag fått börja med är att dricka c-vitaminsjuice ur sugrör! I love it! Visst är jag söt när jag gör det å.... :)