Gravid våldgästar gym

2009-10-31 @ 12:23:28
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
N tränar, T är hos farmor och bonusfaffa och jag sitter inne på gymkontoret och surfar omkring. Hostan vägrar ge med sig; jag hostar så att jag nästan spyr, så idag fick det bli sjukskrivning. Inte mycket sovet blev det idag - frossa ena sekunden och svettvallningar nästa. Samtidigt som jag var helt täppt i näsan, hostade som en tok och hade Teodor legandes ovanpå mig. Nej, det är inte kul att vara sjuk.

Vi ska hyra film och ha tv-marathon hemma, barnlediga och allt. Antar att det kommer slinka med en skräckis också, eftersom det faktiskt är halloween...




Med en kopp nudlar...

2009-10-29 @ 14:36:45
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
... så sitter jag här och kikar igenom lite olika hårstilar för att verkligen vara 100 på att mitt beslut till på tisdag är det rätta. Det blir så mycket mer speciellt när man inte gjort någonting med sitt hår på 9 månader. Inte ens en simpel hemmatoning eller badrumsklippning har det blivit... Jag har haft fullt upp med att klippa Teodors snabbväxande barr... ;)
Han sover just nu, vi hade en jobbig promenad fram och tillbaka till stan, mest jobbig för att min förkylning har gjort min kropp helt nollställd. Varje liten rörelse blir till en kraftansträngning. Men vi gick i alla fall på apoteket och införskaffade mer nässpray.. Och så hittade vi en ny mössa på KappAhl (den gamla har visst blivit söndertvättad på förskolan, det skedde en ihopblandningsolycka och Åke hade lagt Teodors mössa i tvättkorgen. Därefter åkte den direkt in tillsammans med nattkläderna på 90 graders tvätt). Sedan var vi tvungna att handla lite mat också. Då var Teodor rejält trött men en banan och ett glas oboy löste det ganska snabbt hemma.
Tack och lov är jag hemma idag, heeeela dagen. Hade nog inte orkat annars! Fredag, lördag och söndag blir det däremot jobb. Och måndag. Tisdag ledig och sedan ons, tors och fredag jobba. Sedan blir det långledigt!

Sjuk, jobb, promenad

2009-10-28 @ 12:24:49
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Vi började morgonen med en långpromenad, jag och Teddis. Vi gick dit han ville gå - det brukar bli mer kontrollerat och lugnt då ;) När han får styra kan man hamna lite varstans men i korta drag så gick vi här: Via lekparkerna (jo, vi hann leka lite också, men Teddan hade bråttom så vi gick snabbt vidare), på en låååång väg som var övertäckt med löv - som var superkul att sparka i - , runt hockeyrinken (ingen som spelade hockey men Teodor ville ha koll på läget), under en massa stora träd, förbi en massa hus och in på en parkeringsplats för att kika lite på bilarna som stod där. Till slut blev Teodor trött i benen så sista biten fick jag bära honom. Då gick vi hem och åt upp resterna av biffstroganoffen som lagades igår. Pappa är på arbetsintervju idag *tumhållning*!

Jag är superförkyld men det blir jobb ikväll ändå - förhoppningsvis slipper jag sitta i kassan och slita ut halsen ännu mer genom standardfraserna "Hej, var det bra så?, 132,50 tack, hej då" och eventuella konversationer däremellan...

Jag tänkte bjuda på lite bilder idag också.
Jag tittade på bilder från graviditeten med Teodor och denna graviditet. Det är sjukt vad stor skillnad det är - jag är nästan lika stor nu som jag var i v 23 med honom.



Bilderna ifrån vänster: Gravid med Teodor v 25, gravid med Teodor v 23, gravid med pyre v 16

Och så lite annat:

 

 

 


Omänskligt tidig morgon

2009-10-27 @ 17:55:55
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Gissa vem som snällt fick gå upp klockan 6 imorse för att börja jobba klockan 7? Jo ingen mindre än lilla mamman. Natten hade inte bjudit på så värst mycket sömn, för grannen hade haft röjarparty (på en måndag, men vem hindras när det är höstlov...) och det var spring i trapphuset och skrik utanför vårat fönster fram till 3 på morgonkvisten.
Vi var bara två personer som jobbade idag dessutom, plus en praktikant. Inte var det särskilt stressigt på jobbet för min del, men desto tråkigare. Det var skönt att komma hem efter 8 ½ timme. Imorgon blir det att jobba kväll och sedan jobbas det fredag, lördag, söndag. Härliga grejer.
Teodor ska få spendera sin helg hos sin farmor istället för på förskolan och sedan nästa helg så åker vi till Örebro tillsammans, Teodor och jag, och hälsar på hos mormor.

Idag var han hemma med pappa, lilla Teddis, och mös. Imorgon blir det första förskolebesöket på en vecka! Men nu är han ju frisk i alla fall, som det verkar. Även om det fortfarande är lite snorigt... Han får dra in snoret helt enkelt! Han håller ju på att få knas på att vara hemma hela dagarna. Trist! Jag själv har lyckats samla på mig resterna av Teodors förkylning och flera kunder tittade surt på mig idag när jag hostade och nös i ett... Man kanske borde ha haft en skyld med texten "Nej det är inte svininfluensa RELAX"... Btw, angående svininfluensan, så har jag fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra med vaccinationen... Jag jobbade alla vaccinationstillfällen denna gång och eftersom jag var så obeslutsam så kändes det onödigt att missa ett helt arbetspass bara för att gå dit och vela... Så jag är fortfarande ovaccinerad. Och vet inte om jag ska göra det... Det är ju mest skadligt för gravida när man är höggravid, eftersom lungkapaciteten minskar. Och i april borde det väl inte vara så värst mycket svininfluensa i luften, eller? Ja... Om man ändå hade någon som visste ALLT som kunde svara på frågorna man själv inte hittar svar på... Och som kunde bestämma hur man skulle göra!

Ps. Idag sa N att jag ser ut som att jag är höggravid... Så, ja, vågar han säga så... Då är man fet... ;)

Ja, och just det! Ny vecka idag ju! Idag går jag in i v 16 enligt vul. På torsdag går jag in i v 17 enligt mensen.

Bättre nu...

2009-10-25 @ 10:24:32
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Självklart. Ja men visst. Eftersom vi sagt till Kristoffer att han har ögoninflammation. Och Kristoffer därför inte ville komma hit. För det smittar ju. Just därför. Just precis därför mår Teodor idag bra igen. Visst, han är lite svullen under ögonen fortfarande, men allt var och äckel är borta. Helt utan salva dessutom. Det är ju självklart bra att han blir frisk! Men hade han inte kunnat bli frisk igår då?
Ja, ja. Inget mer att göra åt saken, ungen blir frisk, och det är bra. Det blir kanske så att vi tar oss ner till stan en snabbis och träffar Jonathan som fyller 3 år och tar en fika innan de ska vidare till Järvsö.


Bloggen liiiiider....

2009-10-24 @ 17:43:46
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Ja, bloggen lider verkligen just nu ... Från att ha bloggat varje dag - och ofta fler än en gång per dag - så står det nu still. Jag har ingen ork, lust, kraft och ingenting att skriva om heller. Och i brist på ord så blir naturligtvis skrivandet lidande.
Innan har jag i alla fall försökt att skärpa mig med bloggandet, men nu orkar jag inte ens försöka längre.
För vems skull bloggar jag egentligen? Min egen, andras, Teodors, vems? Jag måste hitta lusten att blogga igen, tills dess lär det fortsätta i samma döda takt här.

Teodor har lyckats dra på sig en ögoninflammation, stackaren. Och hostan och snoret är kvar. Besöket av morbror imorgon blir alltså inte av. Det får bli en annan dag, en annan helg, i ett mindre stressigare liv... Två dagar till är jag ledig, sedan blir det av att jobba igen, tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag.
Jag ska unna mig själv ett besök hos hårfrisören i början på november, lagom till 24 års dagen, Teodors födelsedag, julafton...

Nästan "bara" 2 veckor kvar till ultraljudet nu. Behöver jag säga att jag behöver få se den här lilla nya bebisen på bild nu... Jag behöver få kraften och känna glädjen av att se ett litet hjärta picka och en liten kropp göra små kullerbyttor... Teodor är mest inne i en hemsk trotsperiod just nu, ovanpå förkylningar - ingen bra kombination som sliter rejält på mammakroppen och mammatålamodet...

Inatt...

2009-10-22 @ 10:32:10
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Två små tjocka armar, två små tjocka ben. Två febervarma små fötter, en rund mage som häver sig upp och ner. Klibbigt, tovigt hår, snorigt ansikte. Och en hosta från helvetet.
Det är vad jag har haft hos mig i sängen inatt.
Teddan har sovit på min mage, sittandes i mitt knä, med tre kuddar under huvudet och med ansiktet hårt ihoptryckt mot mitt och armarna om min hals. Han är sjuk, sjuk, sjuk.
Så idag, torsdag, har jag min första vab-dag. Jag har ändå klarat mig utan att behöva vaba i 3 månader. Ganska duktigt pinkat, eller hur?

Han har energi till tusen, springer omkring som en hottentott trots att vi knappt sovit inatt och trots att han har feber och hostan ifrån helvetet. Just nu sitter han och trycker sig emot mig så att det är jättesvårt att skriva, med nappflaskan i truten och tung andning. Blir nog en tidig tupplur idag på dagen...

En liten dansfilm. Hårdrock is the shit

2009-10-21 @ 22:33:38
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)

Tjocka mamman och vilda ungen

2009-10-16 @ 13:56:17
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (3)
Just nu ligger min prins och prinsens pappa och sover tillsammans i prinsens säng. Snart ska jag iväg och jobba och ungen min ska till förskolan. På tv visas förlossningskliniken, full av skräckscenarier och jag sitter här med andan i halsen...
I alla fall så tänkte jag uppdatera lite om pyret (lilla mini alien) i magen. Idag är jag i v 15 enligt mensen och v 14 enligt vul. Om jag ska gå efter vul så betyder det att jag tog ett positivt graviditetstest 9 dagar efter befruktningstillfället. Vilket är väldigt tidigt. Jag tror mer på att jag är så pass långt gången som jag först trodde, alltså i v 14+1 idag, men enligt ultraljudet är jag alltså i v 13+3. Bebisar växer så olika fort och med Teodor fick jag ändrat beräknat födelsedatum från 6 december till 10 december när jag gjorde ultraljud. Han kom ändå ut den 6 december, det var ett datum som passade honom :)
Hur som haver så betyder detta att jag är i 3:e kalendermånaden och i 4:e graviditetsmånaden. Rutin ultraljudet ska bli av den 10 november, så det är ca 3 veckor kvar. Jag tror bestämt att vi tänkt ta reda på könet denna gång också - MEN - vi tänker nog smyga lite med det inför er andra ;) Om vi kan hålla oss vill säga, N är ju en riktig babbelkvarn... ;)

Jag får sammandragningar, oftast på nätterna, och ibland kan jag känna av fosterrörelser. Inte direkt sparkar, men volter, det känns som att det bökas runt en hel del där inne.
Ibland oroar jag mig för pyrets hälsa, jag har ganska kraftiga förvärkar ibland och som en stickande smärta i magen som jag aldrig hade med Teodor. Med Teddan hade jag knappt ens en sammandragning alls. Men kroppen känner igen sig i gravidstadiet och förbereder sig på förlossningen på ett helt annat, mognare sätt än första gången. Nu vet jag vad som ska komma. Smärtan man får vid en förlossning är ingenting som man kan föreställa sig innan man genomgått det. Men jag vet att man överlever, att det är underbart, att man får ut sitt barn! Jag bara längtar efter den stunden då värkarna ska komma över mig igen!

Eftersom förlossningen med Teddan gick så himla fort, så kommer jag få inskrivet i mitt förlossningsbrev att jag helst inte ska lämna förlossningen (om jag inte själv vill då) om jag är öppen en cm. Eftersom jag fick första värken med Teodor kl 23 och kom in till förlossningen kl 01, och 01:55 är han född, så kan jag "räkna med" en snabb förlossning även nästa gång. Även fast det såklart kan gå åt andra hållet också, utdraget och jävligt :) Jag är förberedd på allt!

Nu tänkte jag bjuda på en bild också, stor som ett hus hihi


För alla er med Teodor abstinens

2009-10-15 @ 14:28:20
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)


Superkvinnan.

2009-10-14 @ 22:19:00
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Jag är superkvinnan. Och supermamman. Och superkollegan. Jag är allt i ett. Den bästa helt enkelt. Det är verkligen inte lätt att vara jag.

Men det blir lite lättare när man ligger bredvid sin son på kvällen, han håller precis på att somna, men så rycker han till, tar upp handen, klappar mig lite på kinden och mumlar "Mamma". Då blir man varm i hjärtat, den saken kan jag lova er!

Tisdag, med utelek

2009-10-13 @ 13:16:09
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)

Vi har spenderat morgonen med att besöka 3 olika lekplatser (det kryllar av lekplatser hemma hos oss). När vi hade lekt klart tog vi en cykeltur. Sedan gick vi hem och åt upp laxen som lagats igår (en av Teodors klara favoriträtter tror jag minsann, ugnsbakad lax med ris och broccoli&svamp-sås MUMS) och sen var det bums i säng! Fast först hann det diskas lite... Två dagars disk... Det är märkligt hur fort det ser ut som ett bombnedslag egentligen... Man tycker att man knappt gör nåt annat än att städa, men så fort man tar en paus så är det grejer ÖVERALLT. Mycket märkligt.



Tittratten som man kan se stjärnor i fungerar bättre som en Truttratt som man kan gapa och skrika i...



Gunga var lite läskigt idag. Det var en så stor gunga ju!





Vackra lilla skitunge!

Favoritsnurran! Den satt han på lääääänge medan jag fick surra runt den igen och igen och igen...





Båten var lika spännande som vanligt. Fast jag tror att Teodor tror att det är en bil. Han har inte riktigt fattat skillnaden mellan olika fordon än. Allt som går att styra är en bil. Så det så!



Oh shit! Vingligt som satan i gatan att stå på den där ju.. ;)


Det tar sig...

2009-10-12 @ 21:29:08
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)

Jag kan se framför mig hur det kommer att bli. Galet mysigt, stilrent och härligt. Ett perfekt vuxenrum med plats för barnskrik, barnmys och barnsömn med en massa ro. Det sägs ju att när man är gravid så vill man bygga bo. Det stämmer i alla fall på mig. Längtan att fixa och dona hemma är enorm. Inte att städa och sånt tråk, men att göra fint och enhetligt. Rofyllt.

Gardinerna är på plats och jag hoppas att det blir lättare att sova på nätterna nu, med den ombonade känslan och inte den kala som jag får av avsaknaden av fönsterskydd.





Jo, jag ska visa bild på tapeterna jag har köpt också. Det blir en fondvägg, ena långsidan. Resten blir som jag redan skrivit pärlemorvitt. Tapeterna är som sagt betalade och klara så nu är det bara färgen som ska köpas sedan finns allt! Och så fort vi får lite barnvakt till Teodor så ska vi sätta igång att göra klart.



Min duktiga N har dessutom fixat fram lite vitträfärg så han har målat Teodors bord vitt och så ska vi måla spegelramen i sovrummet vit och eventuellt byrån som står i hallen, och då ska den få flytta in till oss och fungera som underklädesförvaring. Han är väldigt händig, min karl.


Ikea idag igen

2009-10-12 @ 09:15:05
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)

Nu är vi snart på väg till IKEA, för att köpa gardiner till sovrummet.

Känns som världens lyx att man är ledig tredje dagen nu och kommer vara ledig imorgon också. Inatt fick jag (nästan) sova ut också. SKÖNT! Längtar till sovrummet är klart, sedan blir det till att ta tag i vardagsrummet. Våra helger är helt uppbokade närmsta framtiden; helgen som kommer nu jobbar jag, nästa helg ska K komma hit, helgen efter det jobbar jag, sedan ska vi till Mormor nästkommande helg och veckan efter det fyller jag år, sedan är det helg igen och då får vi se hur det blir, kanske Farmor? Efter det är det bara 3 (?) veckor kvar tills Teodor fyller 2 år! Shit vad tiden går fort! Mindre än 2 månader kvar tills min lilla prins ska ha ett nytt födelsedagskalas. Vart tar dagarna vägen? Jag går in i vecka 14 imorgon, pyret börjar bli stort. Jag har sammandragningar och fosterrörelser redan, det görs kullerbyttor inne i magen, speciellt nattetid och under sammandragningarna kan man tydligt känna var under naveln (ca 10 cm under naveln) pyret håller till just nu. Mini är idag ca 8 cm lång (eller kort) och en livlig liten sprattelmaskin. Jag längtar till 10 november då både N och Teddan ska få se tillskottet på bild IRL :D Teodor i sin tur växer så att det knakar, vi får rensa ur kläderna i storlek 86 nu, de är för små! 92/98 är det som gäller nu. Och tre nya tänder är på G nu, snart finns där 17 tänder tror jag. De kommer verkligen med stormsteg nu, tandsingarna. Men han verkar inte bekymras över det. Just nu går min älskade unge omkring i vardagsrummet med mina vantar på fötterna. Så sätter han sig ner på golvet, lyfter upp ett ben i luften, skakar foten och säger "hej hej". Tokfrans!


Trumma kan man göra med och på allt

2009-10-11 @ 08:07:34
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)

Mmmm... Med en tandborste och en sked kan man göra riktigt fräna trumljud... Stackars mammas öron...


Golvbyggardagen

2009-10-10 @ 20:46:53
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)

Jag har en sådan duktig karl hemma, som kan snickra och dona och lägga golv! Teodor har haft det kul och mysigt hela långa dagen tillsammans med sin lekkamrat Vince. De har sovit gott, ätit massor och gungat gungbräda tillsammans. Myspys!


Så där!

2009-10-10 @ 08:00:00
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Idag (snart) ska Teddan hem till Camilla och Vincie och leka (nästan) hela dagen! Myspys! Vi hade tänkt cykla till Sätra först, men det är kallt och jag har sovit ruttet, så det får bli bussen. Vi ska snart klä på oss och ringa och höra om de har vaknat hemma i radhuset. Sedan ska det läggas golv i nya sovrummet! Tapeter har nästintill bestämts - valet ligger mellan 2 olika, och färgen som ska målas på väggarna heter Pärlemor.  

Jag tänkte bjuda på en bild på Teodor i sin nya vinterjacka för säsongen.



Och lite bilder på Teodor i anknytning till nya rummet - vårat gamla. Tyvärr går det inte att få in någon bra kameravinkel på rummet, så man kan inte fota det ordentligt... Men man kan ana lite i bakgrunden att det är ett rum därbak :)









och så blir det en liten bild på hur vårat nya rum - Teodors gamla - ser ut just nu... Sedan ska det uppdateras när "renoveringen" är gjord. Det kommer väl vara klart om omkring 1-2 månader ungefär. Anledningen att det tar ett tag är att barnvaktsletande inte är det lättaste, och att spackla, slipa, måla och tapetsera tillsammans med en vild tvååring verkligen INTE är lätt någonstans... Men säg den som har bråttom!

Vaccineras eller ej?

2009-10-09 @ 14:52:14
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)

Ja, nu kommer den stora frågan. Om ett tag är det vaccinationsdags, jag har blivit kallad. Jag har tvekat och velat länge eftersom man inte vet med 100 % säkerhet huruvida det kommer påverka fostret. I kallelsen jag fått står det "Du är i riskzonen och kan dö om du får influensaviruset, vi rekommenderar starkt att du vaccinerar dig". Blir man lite orolig då eller vad? Men ingen bilaga om eventuella biverkningar fick jag. Det är ju biverkningarna jag oroar mig för - inte själva vaccinet i sig. Jag måste vela lite till tror jag minsann! Jag vill ju inte bli sjuk och smitta bebisen i magen (bara en månad kvar till RUL!!!!), men jag vill inte heller riskera bebisens hälsa genom att vaccinera mig.. Känns som att det är en förlora/förlora situation detta, speciellt eftersom det fortfarande är så tidigt i graviditeten än, och fostret inte utvecklat något försvar. Hela tiden har man rekommenderat gravida kvinnor att INTE vaccinera sig - nu ska man göra det...

Btw så har jag eventuellt kommit fram till pojknamnet - om det skulle vara en pojk i magen (vilket jag tror att det är). N ska övertalas bara, men det kom inte ett direkt NEJ från hans sida i alla fall, utan han skulle tänka på saken.. Men jag ska inte avslöja vad det är än ;)

Nu ska jag kika på tapeter till NYA sovrummet - JA, vi har flyttat om, och Teodor har fått vårat gamla rum och vi har tagit hans! Det blev klockrent men nu ska vårat nya sovrum få ett ansiktslyft, efter ett år av unge som rivit tapeter... Så är det inte så himla tjusigt. Nytt golv ska det bli också! Vi vill inte ha ett blått golv ;) Och imorgon ska Camilla vara barnvakt åt Teddan tillsammans med hans kompis Vincent om allt går som det ska, och vi får egentid till att fixa och dona hemma. Ska bli mysigt! Bilder på omflyttningen kommer ikväll skulle jag tro!


...

2009-10-06 @ 15:19:53
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)

En lagom förkyld unge fångad på bild... Btw så har jag räknat ihop till 14 tänder plus 2 på väg. Kan hända att det är ännu fler, det är lite svårt att få tillfälle att titta ordentligt i den där truten. Ganska häpnadsväckande att han inte klagat en enda gång på att det sprutar tänder till höger och vänster.. Måste ju ändå göra ont... Men nä, kliar lite bara i Teodors värld.


Lite kort om Teodors kruppanfall...

2009-10-05 @ 13:11:08
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Ett av de jobbigaste moment jag fått bevittna/utstå var i torsdags morse. Klockan fyra på morgonen hör jag två hostningar som låter mer som skall ifrån Teodors rum. Jag tänker instinktivt att han vaknat och leker hund. Han gör så ibland. Men så kommer han in i vårt rum, upp i vår säng, och jag märker att han inte kan andas ordentligt. Hostan/skallen kommer då och då och han kippar efter luft, får panik, muskelspänningar i hela kroppen (såg ut som kramper fast i vaket tillstånd). N skriker att jag måste ringa 112, att Teodor inte kan andas, jag tänker att gud i himlen låt inte min son dö! Ringer 112 i panik, de svarar direkt och jag skriker att min son på 2 år inte kan andas. Får frågan om han kan ha satt någonting i halsen. Jag har ju ingen aning, han har ju sovit, vaknade precis. Under tiden som jag pratar i telefonen lugnar tack och lov Teodor ner sig lite, han börjar kunna andas lite bättre, men när jag känner på hans rygg så vibrerar hela ryggen av ansträngningen det är för honom att ta andetagen.
Kvinnan på 112 skickar två (?) ambulansbilar hem till oss. Den andra får dock åka för när de kommer på plats så har allt lugnat ner sig. Teodor sitter upp och andas relativt normalt men skäller ibland till fortfarande.
Vi får åka in till sjukhuset men slipper akuten utan kan ta oss direkt till barnavdelningen. Får omgående träffa en läkare som bekräftar det vi redan (när allt lugnat ner sig) börjat förstå. Teodor har fått sitt första kruppanfall.

Jag lider med alla som upplevt detta med sitt/sina barn. Jag vet ju nu att han inte dör. Även om det verkar som att all luft tar slut och de inte kan andas mer så dör han inte. Men då, i stundens hetta, så var jag så rädd som jag aldrig varit förr. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra, och tanken på krupp slog oss inte alls där i början.

Hoppas, hoppas att vi inte behöver uppleva det så många gånger till...

Ikväll ska jag nog orka lägga upp lite bilder här på bloggen... Jobbar till halv nio, sedan är det hämtning på förskolan och nattning av antagligen trött Teddan men SEN kanske det finns tid till bilduppladdning :)

Snabb uppdatering

2009-10-04 @ 14:17:31
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)

Halloj!
Vi lever och mår bra!
Nya datorn kom idag, den gamlade slutade att fungera som den skulle så i väntan på reparation har jag köpt en HP, som ska vara min, och så kommer N få använda Toshiban. Så att vi har varsinn ;)

Annars så har Teodor blivit ett kruppbarn och vi har fått åka våran första ambulanstur... Jag skriver mer om vad som hänt sedan sist samt uppdaterar med bilder så fort jag bekantat mig lite mer med nya datorn och dess funktioner och inte minst tangentbordet...