Så där!

2009-10-10 @ 08:00:00
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Idag (snart) ska Teddan hem till Camilla och Vincie och leka (nästan) hela dagen! Myspys! Vi hade tänkt cykla till Sätra först, men det är kallt och jag har sovit ruttet, så det får bli bussen. Vi ska snart klä på oss och ringa och höra om de har vaknat hemma i radhuset. Sedan ska det läggas golv i nya sovrummet! Tapeter har nästintill bestämts - valet ligger mellan 2 olika, och färgen som ska målas på väggarna heter Pärlemor.  

Jag tänkte bjuda på en bild på Teodor i sin nya vinterjacka för säsongen.



Och lite bilder på Teodor i anknytning till nya rummet - vårat gamla. Tyvärr går det inte att få in någon bra kameravinkel på rummet, så man kan inte fota det ordentligt... Men man kan ana lite i bakgrunden att det är ett rum därbak :)









och så blir det en liten bild på hur vårat nya rum - Teodors gamla - ser ut just nu... Sedan ska det uppdateras när "renoveringen" är gjord. Det kommer väl vara klart om omkring 1-2 månader ungefär. Anledningen att det tar ett tag är att barnvaktsletande inte är det lättaste, och att spackla, slipa, måla och tapetsera tillsammans med en vild tvååring verkligen INTE är lätt någonstans... Men säg den som har bråttom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback