Vardagligheter

2009-03-30 @ 19:01:17
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Yes, det har blivit en vardagsrutin att gå en sväng runt kvarteret varje förmiddag. Mycket bra eftersom det tränar upp Teodors förmåga att vara uppmärksam på andra människor och saker som finns ute i naturen, och så får han springa av sig lite samt träna på att gå/springa med skor... Inte för att han är dålig på det direkt... :)

Goskille på myshumör

2009-03-29 @ 13:08:36
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Jag fick en härlig morgonpuss när vi vaknade i morse, sen fick jag en myssjuk kille bredvid mig som drack sin välling och pillade mig i håret. Det är så alla dagar ska påbörjas!
Sen tog vi oss i kragen och städade. Det har sett ut som ett bombnedslag hur länge som helst nu. Men det var ju egentligen helt meningslöst att städa för för varje sak jag la på sin plats så släpade Teodor ut en annan sak som inte hörde hemma i vardagsrummet. Och vi pratar inte smånallar och duplobitar här... Vi pratar potta, stekpanna, kuddar, fotboll, täcke osv osv... Allmänt kaos alltså! Men golven blev iaf dammsugna.. Alltid något.

En liten prommis!

2009-03-28 @ 11:46:36
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Från igår! Ja vi har varit på prommis idag med men då orkade mamma inte fota en massa. Men här kommer gårdagsbilder från mobilen!

Nyklippt parvel!

2009-03-27 @ 19:53:09
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Mamma bestämde sig idag för att det fick vara nog!
Jag har ju inte badat på över 2 veckor eftersom jag opererats, men nu var det dags att ta ett härligt dopp! Så mamma schamponerade in mitt hår och sen fick hon en snilleblixt och sprang och hämtade kökssaxen. Så nu är mitt hår kapat över hela huvudet  ca 1-2 cm. Fast jag är ju ändå rätt långhårig, för det var ju jättelångt innan. Men nu är jag lite mer vårdad i alla fall, och det är jätteskönt att kunna se ordentligt!


Nu har vi kört en provtur!

2009-03-26 @ 19:45:55
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Japp! Jackan satt som en smäck! Superbra.. Lite stor men det innebär bara att han förhoppningsvis kan ha den även i höst! :)
Självklart var vi tvungna att "provköra" den och det funkade perfekt att gå ett varv runt kvarteret. Teodor körde även barnvagnen själv för vad ska man med mamma till egentligen?!
Här kommer bilder igen:


En märklig sak! :)

2009-03-26 @ 11:18:28
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Jodå. Posten kom utan att mamma märkte ett jota, men jag märkte minsann. Så medan mamma fixade iordning välling för min sovlur så smög jag in posten till soffan, så när jag lagt mig för middagsluren så satte sig mamma i soffan och vips så fanns det en påse bredvid henne! :) Och vet ni vad det var i den påsen? Den var helt grå och det enda som stod på den var mammas namn och adress och så en massa frimärken, ingen avsändare eller nåt! Så det var spännande att öppna!
Och jovisst, det var min nya vårjacka! Vi beställde ju den igår, så den kom verkligen fort!!!

Annars som är nytt härhemma är att jag har lärt mig att klättra upp i barnvagnen själv. Vi skulle handla mat, och det visste ju jag så jag ville bara underlätta lite för mamma, därför klättrade jag in i barnvagnen redan innan så hon skulle slippa lyfta i mig. Du måste ju tänka på ryggen mamma!


Ja, vadådå? Jag kan köra barnvagnen också om du vill!

(Ps. När jag vaknat efter min middagslur ska vi ta en bild på mig i nyjackan, om den passar förstås, men det hoppas vi på! Så missa inte det!)

Små söta fossingar

2009-03-25 @ 19:21:47
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Måste bara lägga in en bild på de finaste små fossingarna i världen. De vilade så sött i mitt knä vid kvällsvällingen att jag var tvungen att fota dom. Gosfis-fötter!


Långprommis!

2009-03-25 @ 12:21:41
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Idag vaknade jag (kronprinsen) tjugo minuter i sju. Vilket mamma tyckte var helt okej. Solen sken som tusan så det kändes ganska dumt att sitta framför tvn då liksom. Så kvart i nio bestämde vi oss för en långis! Vi gick vägen förbi Gävle strand och spanade på fiskmåsar och kråkor, sen köpte vi en sån där varm bagel med ost och skinka till mig på donken och mamma fick en latte... Det var jättegott! Och jag blev härligt rosig om kinderna. Sen gick vi lite i butiker och mös lite och sen tog vi långa vägen hem över bron. Jätteskönt, två timmar blev det utomhus och precis utanför porten somnade jag sittande i vagnen! Så då fick jag gå och lägga mig i min säng på en gång när vi kom hem.


Vi började dagen med en härlig rumpuppvisning! Hallå jag försökte faktiskt stå på händer, chilla!

Och vad är en dag utan lite kuddmys?!

Och sen så har vi nyheter, nämligen att vi har hittat vårjackan vi vill ha! Till mig alltså. Och Farmor insisterade på att betala (den kostade 220 kr) så nu har vi beställt den och den kommer om ca 3-7 dagar! Här har vi en liten bild på den också:


Och så vill jag bara säga till "Pisse" (alltså Kristin Andersson Plutt Moster-apa) att grönt är skönt och kommer säkert vara på modet snart igen så du kan äta mina shorts KrissePisse :) Puss/Teodor

Nu är jag tillbaka hos mamma!

2009-03-24 @ 20:57:21
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Och vem är absolut gladast för det? Jo, mamma såklart! Fast jag grinade inte det minsta idag när jag kom hem, utan åt duktigt upp hela min supergoda middag som mamma lagat bara för mig som hemkomstpresent :) Det är ungsbakad lax med makaroner, stekta champinjoner, mosad avokado och creme fraish! Toppengott!

Och mammas piffande hemma gick hem med besked! Jag tyckte att det var superfint med alla färgglada prickar och jag älskade min nya storkudde som det gick att mysa med! Jag slängde ner täcket på en gång när jag kom in i rummet och det luktade härligt IKEA-nytt och fräsht och jag ville bara krama sönder allting! Inklusive mamma som blev superglad!

Och se där, det fanns en lampa i taket också! Mycket märkligt, roligt och spännande!

Tradera junkie

2009-03-23 @ 10:42:40
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Jackan jag ville ha blev jag tyvärr överbudad på :(
Men vi tar nya tag igen på en gång! Jag återkommer med ett resultat: Jag SKA ha en vårjacka till Teodor innan han kommer hem imorgon!!!

Mammas älskling i fredags.. Han lyckades ramla på grusvägen och skrapa upp ansiktet :( Men så förbannat söt ändå... Fy fasiken vad jag längtar!

Textil i stora lass

2009-03-22 @ 12:45:42
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Eftersom min älskling inte är hemma utan har en långweekend hos sin fader så måste jag kompensera... Detta gjordes av en visit i textilshoppingens värld...
Teodor har fått nya gardiner, ny kudde, nya lakan, ny taklampa.
Matta ska tillkomma snarast (måste ha frakt... = mormor)
Men här kommer ett litet smakprov på hur mysigt det blev! Nu längtar jag bara efter att Teodor ska komma hem så att vi kan prova på rummet.


Mys- och städdag

2009-03-20 @ 11:01:09
Direktlänk | | Kommentarer (0)
I eftermiddag kommer pappa och hämtar mig och sen ska jag vara hos honom ända till tisdag. Så jag och mamma passar på att mysa och städa ordentligt så att mamma ska slippa städa i helgen för då vill hon bara göra saker som är lite roligare :) Och mamma kommer såklart sakna mig massvis så hon vill kramas riktigt ordentligt idag och pussas massa, det är nästan så att jag måste säga åt henne att skärpa sig!

Jag gjorde ett bus idag!
När mamma minst anade det så smög jag in i badrummet och klättrade upp på tandborstpallen och sträckte mig massvis så att jag lyckades norpa åt mig flaskan med badolja, en helt ny oöppnad flaska. Sen smög jag mitt tystaste in till vardagsrummet och hällde ut ALL oljan på golvet och fotpallen i tyg och mig själv. Så när mamma hittade mig satt jag i en oljepöl som inte går bort hur mycket man än skurar... Då blev mamma arg men det höll inte i sig så länge för jag kunde charma henne.
Men en sak kan jag säga och det är att mamma planerar att ha toalettdörren låst i framtiden..

Mera vårtecken och fika med Anna!

2009-03-19 @ 18:52:53
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Mycket som har hänt idag och mycket som har fotats! Jag fick träffa Anna idag igen när hon och mamma drack kaffe inne i stan.. Jag fick mig en banan som jag slängde på Anna för jag tyckte det var så tråkigt att sitta stilla i stolen. Jag ville upp och kuta men jag fick inte! Orättvist!

Innan dess hade jag sovit gott i min säng, mamma smög in och tog ett tjuvkort på mig när jag sov, dumma mamma!

Men det var mysigt ändå.... :)
Sen när vi kom hem efter fikat så såg vi en stor sten utanför vår dörr och på den stenen fanns det två små stenar som var målade som nyckelpigor! Så det är ett nytt vårtecken! Jag blev glad och ville pilla men mamma frös så vi var tvungna att gå in... De supersöta tjejerna som bor i vårat hus höll upp dörren och busade lite med mig och sa att jag var en sötis, då blev jag glad.

Jag är jätteduktig på att äta och dricka själv nu, jag är nästan helt och hållet självgående vid matbordet! Mamma är glad och stolt och vill filma mig när jag är så duktig. Jag städar upp efter mig också (även om det inte blir fullt lika fint som när mamma städar) och äter upp all maten jag har på min tallrik så att jag ska slippa vara hungrig sen :)

Kvack kvack

2009-03-19 @ 18:14:39
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Jag fick en superfin kyckling av Anna i försenad födelsedagspresent! Den kvackar när man trycker den på magen. Jag bara älskar den!

Jag är snorig, jag vet, men det gör sååå ont att snyta mig så jag skippar det. Mamma gör rent med en varm blöt handduk lite då och då så att jag ska kunna andas men annars får jag väl va snorig då.

Ny jacka

2009-03-19 @ 10:39:19
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Nja... Egentligen inte alls... Den är ett arv.. Och det är egentligen en regnjacka.. Men min vinterjacka börjar bli lite för liten så vi provade den här idag, med en tjock polotröja under... Det funkade bra, den prasslar så härligt när man rör sig!
Jag och mamma var ute på långpromenad genom heeeela Brynäs, det var mysigt och skönt men blåste så i slutet var jag sur och ville hem och äta äggomelett med lök och paprika. Muuuuums!

Matat änder i parken

2009-03-18 @ 19:17:42
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Vi var i Bolognerskogen idag, och innan hade mammas kompis Emilia köpt bröd så att vi kunde mata änderna! Det var jättekul fast jag ville helst äta brödet själv så jag fick lite änder på mig men det gjorde inget jag bara fortsatte äta för de kunde fetglömma att jag skulle dela med mig av mitt bröd! Hahaha!

Hihihi! Jag ser ut som en liten mupp jag vet mamma var ju bara tvungen att lägga upp den här bilden :D


Idag var det 20 plusgrader utomhus i solen! Varmt va?!

Vårtecken

2009-03-18 @ 11:48:29
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Jag blir så glad i hela kroppen!
På våran uteplats har det börjat växa små gröna bladknoppar (har absolut ingen aning om vad det är för växt, någon annan som vet?)
Och det knastrar utomhus av snön som smälter bort i ilfart! Det är 5 plusgrader i skuggan och kanske omkring 15 i solen! Nu är det vår! Hoppas att det håller i sig, jag är så trött på mörkret nu.

 
PS! Som ni kanske märkt så är lösenordsskyddet borta. Det är på test just nu, jag tänkte att eftersom vi har så få besökare här på sidan så känns det lite larvigt att ha lösenord på den. Därför kommer det nu att stå "barnbus.blogg.se" på samtliga bilder som laddas upp och läggs ut på sidan VI HAR © COPYRIGHT-SKYDD PÅ ALLA BILDER. Om ni vill ha en bild så maila mig på den mail som står angiven på vänster sida här på bloggen så skickar jag bilden i originalformat till er!

Vackert väder idag igen

2009-03-18 @ 09:56:25
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Vi ska efter sovstunden in till stan med Emilia och Elmer för vi ska göra lite ärenden åt dom då Elmer inte får vistas bland massa folk för han har fått en lunginflammation som inte smittar men om han ska bli frisk från den så måste han hålla sig undan folkmassor. Sen ikväll kommer mammas kompis Anna hit och ska sova över, men jag kommer nog sova redan när hon kommer för hon ska komma ganska så sent, men jag får nog träffa henne imorgon bitti, skoj!
Idag har vi busat järnet i mitt rum för det var så varmt och mysigt därinne när solen låg på precis där och resten av huset var ganska kallt..


På återseende mina kära polers!

12 plusgrader = VÅR

2009-03-17 @ 20:44:03
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Japp, idag var det supervarmt ute, hela 12 grader på altanen! Så jag och mamma passa på att gå ut på en prommis när hon skulle posta lite brev och jobbansökningar! Jag fick gå själv för det är ganska nära till postlådan, kanske 100 meter men vi tog en liten omväg så det blev kanske 200 meter, men det var toppen!
Jag försökte rymma men hör och häpna, mamma är faktiskt snabbare än mig! Trots att jag är RUSKIGT snabb...
Och en annan sak, mamma kom faktiskt ihåg att ta med sig kameran den här gången!! Så vi kan bjuda på några härliga utebilder och ett videoklipp! Känn på den ni!

 

Mamma är såklart tvungen att skryta lite också (även om man inte ser så bra på bilden...), hon har nämligen övat en del och idag satte hon det knepiga konceptet att göra ett hjärta av mjölkskum på toppen av latten ;) hihi tokiga mamma!

Möblerat om i pysens rum - igen

2009-03-17 @ 12:30:07
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Största hobbyn just nu.... Haha, stackars Teodor får stå ut med full action på ommöbleringsfronten...

Riktigt urkassa bilder blev det... Men man ser ju ändå... Sen passade grodynglet på att klättra upp på en stol och spela trummor på bordet så det lät i hela lägenheten... Och äta kex så att det blev filadelphia ost överallt... Som vanligt ;)


Förkyld och full i bus!

2009-03-16 @ 11:08:55
Direktlänk | | Kommentarer (2)
   
Det är mysigt att busa och leka i mammas säng! Fastän jag är full med snor... Man kan vara ett lyckligt och glatt monster ändå!



Wraaaw! Nu kommer jag och tar dig, så passa dig noga!!



Ja, jag ska klippa håret.... Någon gång.... Pappa vill att jag ska ha mohawk, får se hur det blir med den saken, mamma är inte riktigt på... Men vem vet, pappa kanske tar fram rakapparaten när jag är hos honom i helgen... Fast mamma hoppas på... att han INTE gör det.... Hihi

Mobilbilder!

2009-03-15 @ 11:13:40
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
   
Jag hittade gamla mobilbilder på gravidmagen när jag väntade Teodor (vecka 23 och 25) och var bara tvungen att lägga upp dom :) Dubbelklicka om du vill se dom i fullt format.


Också mobilbilder.... Var ute och gick på långpromenad imorse för Robban behövde sova. Vi skulle ändå handla och det är superduper fint väder ute idag!

Förkyld men glad kille

2009-03-14 @ 11:24:01
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Jag blev såklart superduperhysterisk mycket förkyld efter min narkos, jag hostar som en kedjerökare och det rinner snor ner i min mun, det tycker jag inte är så jättekul faktiskt, jag låter till och med mamma snyta mig för det är jobbigt det här. Men idag ska jag i alla fall få tillbaka min gamla vanliga barnvagn, den är redan klar! Det gick jättefort, en dag bara, för den var klar redan igår men då hann vi inte för dom ringde så sent.
Jag provar kepa inomhus för jag vill vara som pappa och han brukar ha kepa på sig.
Och jag vill ha massa kramar, helst vill jag kasta ner mamma i hennes säng och sen kasta mig över henne och bara pussa sönder henne, men mamma tycker inte att det är så jättejätte mysigt för hon får snor i hela ansiktet och det är ju inte så fräsht kanske.
I alla fall så kissar jag jättemycket och inge blod kommer det, jag har ett ganska långt ärr men jag är jätteduktig och pillar inte när jag är utan blöja, jag är en stor kille så jag fattar att man inte ska pilla där. Och ingen feber har jag fått heller så mamma är jätteglad att hon slipper oroa sig. Vi hade en ganska jobbig dag igår hos doktorn när vi skulle ta ut katetern. Det enda roliga var att jag fick bada i stort badkar med JÄTTEMÅNGA båtar! Resten var trist och jobbigt och vi fick vara där i över två timmar det var inte alls så kul! Men nu är det över och det är jag glad över!

Trasig barnvagn

2009-03-12 @ 19:59:34
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Vi bestämde oss efter mycket om och men att vi faktiskt skulle ut och få lite frisk luft idag, så vi tog vårt pick och pack och begav oss till barnvagnsbutiken där jag köpte Emmaljungan för ett år sedan. Våran vagn har nämligen gått sönder!!
Men det skulle bli lätt fixat om ca 2 veckor, och under tiden fick vi ett lånechassi med oss, det är bara det att chassit vi fick var ett annat chassi än det vi hade, vi har ju en city cross och det här var en city cerox 360, så det är svängbara hjul framtill. Hahaha, jag såg nog ut som en hottentott när jag skulle försöka lära mig att navigera de där hjulen. Men det gick ganska bra ändå tycker jag, och Teodor också :)

Svängbara hjul!



Teodor tyckte att det var helt okej i alla fall

Vårt äventyr på Akademiska sjukhuset i Uppsala!

2009-03-11 @ 12:37:04
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Igår morse 8:30-9:50 opererades Teodor! Vi kom till sjukhuset 7:30 och så fick han bada och en fin vit sjukhusskjorta, antibiotika och lugnande medel och jag fick ta på mig en gul råläcker (öh not) sjukhusrock och sen åkte vi tågrally i sjukhussäng till operationssalen. Där fick jag byta till en blå lika läcker outfit (scrubskläder) och mössa och skoskydd och följa med Teodor in till salen medan Nicklaz väntade utanför (endast en förälder får följa med). Det lugnande medlet hade börjat verka men det var ändå ett stå i när nålen skulle sättas i armen och sövmedlet  (narkosen) skulle injiceras. Han somnade omeddelbart, de hade varnat innan att det skulle se läskigt ut - det såg ut som han dog.
Sedan fick jag lämna operationssalen och Teodor fick syrgas, ryggmärgsbedövning (ungefär som epidural som man får vid förlossning) och tre slangar i armarna bla. dropp.
****Ej för känsliga läsare****
Under operationen skar de ett snitt under penis så att de kunde sy ihop de två urinrören med varandra (ovanligt ingrepp, kirurgen tog bilder i undervisningssyfte), och så öppnades förhuden upp lite. Endast 3 stygn behövdes. De satte in en kateter som kommer sitta i 3 dygn - borttagning blir på fredag i Gävle sjukhus kl 11.
Hittills har det gått jättebra med blöjbyten och han har inte visat minsta tecken på smärta och kisset rinner ut fint ur kateterröret, skulle det bli några problem har vi fått med oss hemmakit som man kan använda för att underlätta.
****Slut på känsligheterna****

Det är sanslöst vilken unge jag har! Han vaknade upp ur narkosen ca kl 12 och var som Bambi på hal is, kunde inte gå och knappt stå. Han fick en pannkaka som han smällde i sig på några minuter och sen en flaska välling och vatten. Sen hade han ny energi och runt halv två sprang han runt som en tok i hela sjukhuset, babblade och skrattade och stog i, så vi blev utskrivna ganska omgående. Ryggmärgsbedövningen gick väl ut helt ungefär runt 14:00 och han hade fått en alvedon som verkade i kanske 3 timmar till efter det. Sedan har han inte fått någonting! Han klagar inte, är aktiv och glad äter och dricker helt över förväntan och har inte kräkts en enda gång, magen fungerar helt som den ska och han sov gott inatt trots kateter och nyopererad! Vi är lika förvånade allihopa!
Här är en film med denna fantastiska unga ca 18:00 på hotellrummet i går, ca 8 timmar efter sin operation, helt utan bedövning i kroppen, inte ens alvedon:




(bilderna är tagna på tåget på väg till Uppsala. tyvärr kunde vi inte fotografera på sjukhuset eftersom Teodor låg i samrum på dagvårdsavdelningen efter operationen. Apan var troget med på resan.)

Operation imorgon som det ser ut nu!!!!

2009-03-09 @ 12:20:08
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Teodor är inte förkyld! Så om ingenting oväntat (?) händer under natten så kommer han opereras imorgon kl 7:30!
Vi åker till Uppsala med tåget som går från Gävle 15:30.... Ikväll ska han badas och göras ren sen blir det en extra dusch imorgon på sjukhuset. Ingen mat efter 03:00 inatt... Fast han får dricka vatten.. Och imorgon senast 7:00 ska emblan på, 3 st emblaplåster som jag ska sätta själv på honom och linda in i bandage.
Får se om vi blir framskjutna till en senare operationstid imorgon, de ringer ikväll isådanafall och meddelar så får man lite "sovmorgon" öööh som att Teodor skulle sova längre än halv sju bara för det ;)
Ska bli skönt att få det avklarat men jag är sjukt nervös och springer runt och torkar bord och bänkar hundra gånger och kollar igenom skötväskan tusen gånger... Just nu sover gullrumpan, han låg i soffan och myspyste, drack välling med morbror tidigare (bilder kommer på onsdag-torsdag).
Tror jag har packat ner allting, bestämde mig för att packa lätt den här gången, i nödfall får det som behövs köpas men tror ingenting mer än mat och blöjor ska behöva införskaffas....
Nicklaz kommer till Uppsala omkring fem och vi ska mötas inne i stan...
Hoppas verkligen att det blir av imorgon nu! I sådanafall är det "bara" en vecka tills det här problemet är helt ur världen! (Om man bortser från kontrollen om 3 månader) Känns galet skönt och galet nervöst!

Ska försöka skriva ett litet inlägg från mobilen om någon vill följa oss i Uppsala och kameran är med så bilder kommer när vi kommit hem igen.

Puss och kram på er!
/E

Morbror & Mormor och galenpanna

2009-03-08 @ 19:19:46
Direktlänk | | Kommentarer (0)

Min morbror kom på besök idag! Och sover här gör han också. Imorgon ska vi förhoppningsvis åka till Uppsala! För om jag är frisk imorgon så ska jag opereras på tisdag!!!

Hundarna anfaller! Och jag med för den delen!!

Hehe ja galenpanna är jag nog minsann.... Det blir inte så mycket bättre än såhär :)
Nu är jag helt slutkörd! Godnatt på er, håll tummarna för mig nu!!!

Långpromenad igår, besök idag

2009-03-08 @ 11:46:59
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Seg som jag är så glömmer jag jämt kameran när vi ska ut.... Så jag kunde tyvärr inte filma Teodors promenad igår. Vi gick till Bolognerskogen och han somnade i vagnen (2 timmars promenad) men så vaknade han när vi var nästan hemma och då fick han komma upp och gå själv! Det gick bra, det var inte så halt men lite jobbigt för det var uppförsbacke. Sen fick han dra barnvagnen själv och det var galet kul! Sen var det riktigt trist att komma hem men det gick över när han fick stöka till lite...

Och idag så kommer mormor och morbror på besök! Morbror har vi inte sett någon av oss sen i december på annandag jul så det ska bli kul att träffas! Och han ska sova hos oss också, för imorgon är det hockeymatch i Gävle och den ska han gå på. Ska försöka att ta lite bilder då i alla fall så hoppas på att kunna komma med uppdatering ikväll.

Puss och kram på er tills dess! :)
/E

15 månader idag!

2009-03-06 @ 14:52:56
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Det känns lite knäppt faktiskt! 15 månader.... Hur gammalt är inte det?! Galet gammalt..
Därför planerar jag på att flytta hemifrån.. Jag tänkte smita genom balkongdörren. Hej då mamma!


Dålig stil av oss!

2009-03-03 @ 13:42:27
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Mmm.. Dålig stil av oss att inte uppdatera så ofta!
Nu var senaste gången i torsdags, nästan en vecka sen!
Och inte mycket bilder har det blivit heller :( Vi ska försöka bättra oss i veckan som kommer! På söndag kanske min morbror kommer och sover över hos oss! Och på måndag kväll bär det av till Uppsala igen, hoppas på bättre lycka med operation på tisdag morgon, för nu orkar vi inte åka fram och tillbaka mer!
Två bilder lyckades vi kamma ihop i alla fall, från två olika dagar, ni får hålla till godo med det sålänge!


Den där nappflaskan är med överallt nu för tiden... Jag har ingen snuttefilt, ingen napp och inget riktigt favoritgosedjur eller filt... Men nappflaskan... den är en klar favorit!
Fast mamma tycker att den är lite äcklig nu så vi ska snart köpa en ny!