Operation imorgon som det ser ut nu!!!!

2009-03-09 @ 12:20:08
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Teodor är inte förkyld! Så om ingenting oväntat (?) händer under natten så kommer han opereras imorgon kl 7:30!
Vi åker till Uppsala med tåget som går från Gävle 15:30.... Ikväll ska han badas och göras ren sen blir det en extra dusch imorgon på sjukhuset. Ingen mat efter 03:00 inatt... Fast han får dricka vatten.. Och imorgon senast 7:00 ska emblan på, 3 st emblaplåster som jag ska sätta själv på honom och linda in i bandage.
Får se om vi blir framskjutna till en senare operationstid imorgon, de ringer ikväll isådanafall och meddelar så får man lite "sovmorgon" öööh som att Teodor skulle sova längre än halv sju bara för det ;)
Ska bli skönt att få det avklarat men jag är sjukt nervös och springer runt och torkar bord och bänkar hundra gånger och kollar igenom skötväskan tusen gånger... Just nu sover gullrumpan, han låg i soffan och myspyste, drack välling med morbror tidigare (bilder kommer på onsdag-torsdag).
Tror jag har packat ner allting, bestämde mig för att packa lätt den här gången, i nödfall får det som behövs köpas men tror ingenting mer än mat och blöjor ska behöva införskaffas....
Nicklaz kommer till Uppsala omkring fem och vi ska mötas inne i stan...
Hoppas verkligen att det blir av imorgon nu! I sådanafall är det "bara" en vecka tills det här problemet är helt ur världen! (Om man bortser från kontrollen om 3 månader) Känns galet skönt och galet nervöst!

Ska försöka skriva ett litet inlägg från mobilen om någon vill följa oss i Uppsala och kameran är med så bilder kommer när vi kommit hem igen.

Puss och kram på er!
/E

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hoppas operationen kommer att bli av och att allt går bra.

Många kramar från oss!!

2009-03-09 @ 20:23:45
URL: http://www.joelregado.com
Postat av: annika

hoppas allt går bra:)kram annika

2009-03-10 @ 21:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback