Ny frisyr....

2009-01-31 @ 16:27:03
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (1)
Jep, nu har jag äntligen tagit tag i mitt fula barr! Som tidigare bara hängt rakt ner och klipptes senast i april!!!!!
Så nu ser man okej ut igen! Blev hippt fräsht och coolt och jag bara älskar det! Känner mig ball hahaha
Här kommer före och efterbilder! Såklart....

Före


Efter


Nu är Teodor med pappsen i Sala och hälsar på släkten! Charmning på hög nivå kan jag tänka!
Nu ska jag passa på att soooova (på en lördagkväll, jag vet, no comments).....

Lite nytt

2009-01-30 @ 11:12:30
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Liten uppdatering bara...
Jag är superduper förkyld! Det är jobbigt att sova på nätterna och jobbigt att vara vaken på dagarna men jag gör mitt bästa och försöker ha kul ändå, det lyckas ibland och ibland inte....
Här kommer lite bilder på mina rosiga förkylningskinder och min snoriga näsa!!

ahh jo just det vet ni att gåvagn duger bara till just gåvagn innan man kan gå.... Nu har den istället blivit en sittvagn!


Tandläkarbesök!

2009-01-28 @ 10:10:06
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Fy, jag har en kindtand eller visdomstand eller vad det nu var, som håller på att pressa sönder mitt tandkött och trycker på en massa nerver så att jag inte kan öppna munnen :(  det är fysiskt omöjligt, så att gäspa, äta mat och ibland prata är ett helvete... Så igår blev det akutbesök hos tandläkaren, som försökte spola rent, pressa undan tandköttet och lägga en tamponad (eh stavas?).. Så ska jag tillbaka imorgon för en ny sköljning samt har fått bakteriedödande medel som jag ska ta efter tandborstning, men om jag fortfarande inte kan öppna munnen imorgon (vilket jag inte tror jag kommer kunna), så måste jag få penicillin :(
Det gör ruskigt ont men så länge jag håller munnen helt stängd så är det lugnt.... Går i princip inte att få in mat och sen tugga den så det är råbantning som gäller tills detta är åtgärdat.
Teodor tyckte att det var kul hos tandläkaren ända tills de började hålla på i hans mammas mun, då blev det ruskigt otäckt och han skrek grät och ville ligga på min mage och kramas, stackars liten. Men som tur var fanns det snälla tandsköterskor som inte hade nåt vettigt för sig och de tog hand om honom, hittade massa leksaker och spanade på fiskar i akvarium och drog i slangar osv så det gick ganska bra ändå.
Men det blir en dyr historia... Endast första besöket kostade 400 kr och sedan blir det ett till besök imorn alltså som kommer kosta 350 och sedan blir det kostnad för penicillinet också. Så fattigt värre blir det här hemma men jag känner verkligen att jag inte har nåt val så det är värt det. /E

Busar lite

2009-01-28 @ 09:53:22
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Det är så himla kul att gömma sig under soffan! Dit kan man ta med hemlissaker som man vill gömma och så kan man dyka fram och skrämma folk när de går förbi - klassiskt!



Nyvaken och trött...

2009-01-25 @ 21:06:23
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Grannarna väckte mig när jag sov som skönast idag vid min middagslur.... Jag blev lite ledsen för jag var ju fortfarande trött... La mig i soffan och gosade med mamma lite och sen satte jag mig och då passade hon på att ta kort... Hihi såhär trött ser jag ut när jag är helt slut!


Lattemorsorna attackerar!

2009-01-25 @ 10:49:35
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Hahaha, ja, jag är en sån. En lattemorsa. Som sitter på fik med latten och tar upp en massa extraplats med barnvagn och pratar väldigt högt med kompisarna för att överrösta de gapande barnen och får arga blickar från de som hade önskat att få fika ifred. I'm just facing the facts....
Men jag och mina vänner har kommit på att det är ALLDELES för dyrt att gå på fik var och varannan dag, så vi har börjat hemmafika nu istället! Och eftersom jag har en espressomaskin så är mitt hem ett hett fikaalternativ. Och eftersom jag nu gjort så många latte så har jag börjat få grepp på det där nu... Och idag så lyckades jag få in en klockren latte! Jag var bara tvungen att ta kort på den!

Det är alltså mjölk längst ner och sen espresso och sen skum högst upp! Klockrent ju! Jag var tvungen att blanda lite med skeden för att kaffet skulle fördela sig med mjölken och den var så GOD! Jag verkligen njöt! Shit alltså, jag är kaffebruden!




Och sen som vi skrev tidigare så har vi möblerat om... Blev ingen bra bild för rummet är så avlångt, men så här blev det i alla fall...

Ommöblerar dag!

2009-01-24 @ 20:38:54
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Vi har möblerat om idag! Vilket måste betyda att min mamma är GALEN!
Men här kommer bilder på mig i allafall



Dona lite

2009-01-22 @ 20:33:54
Direktlänk | | Kommentarer (0)
Idag var vi och handlade en sån där vaxduk.. Mamma tyckte att det var smart eftersom jag kladdar som bara den nu... Det är kladd kladd kladd hela dagen lång!
Massa mönster blev det i köket när den var på plats, men vi gillar färg och former, det är spännande att se på och ta på, och dessutom kändes vaxduken jättekul! Det blev en remsa under min stol också så att man bara kan torka lite därunder också när jag är klar!


sen fick jag sitta och kissa på golvet för mamma skulle ändå skura... Då spelade jag lite trummor och käkade lite på ett rån samtidigt, det var skönt!


Nu finns det en ny kategori!

2009-01-22 @ 13:27:15
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Nu har vi fixat en helt ny kategori - Mamma
Även en mamma måste ju få skriva av sig lite!
Så det här hamnar under mamma-fliken!

Vi skulle behöva handla idag... En vaxduk till köksbordet och garn. Och lite småprylar - mammaprylar.
Var på öppna förskolan idag. Glömde som vanligt att fotografera. Det kommer aldrig några bra tillfällen. Det blir svårare och svårare att ta med sig kameran och att faktiskt lyckas använda den också... Men vi ska försöka bli bättre, lovar.
Teodor somnade som en stucken gris så fort vi kommit hem, stackarn blir helt matt av att busa så intensivt och springa fram och tillbaka överallt hela tiden. Överskottsenergi som heter duga...

/E

Hemma igen

2009-01-18 @ 21:31:22
Direktlänk | | Kommentarer (1)
I helgen har jag lärt mig att svara "pappa" på allting någon säger åt mig...
När mamma kör sin ramsa hemma : "Fammo, faffa, mommo, moffa, mamma, pappa, Tedde bus" så behöver hon inte säga pappa nu längre, för det kör jag men från och med nu. Mamma tror att pappa har legat i hårdträning nu i helgen när jag har varit med honom hemma hos farmor och bonusfarfar.
Men nu är jag hemma och välbehållen i alla fall och det var ju tur det.
Jag blev faktiskt glad över att se mamma den här gången också, inte lika feg som jag brukar vara. Jag börjar bli en stor pojke nu!Puss och godnatt alla grodor

Myskille

2009-01-16 @ 13:18:59
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Idag har jag fått nakenfisa mig hela morgonen, det var sååå skönt, jag kissade på fem olika ställen!
Sen åkte blöjan på men såhär glad blir man av att få leka hund och kissa fritt:




Och här kommer lite bilder från några dagar sedan hemma hos Emilia när jag och mamma kramades lite :)


en goklimp

2009-01-15 @ 21:20:58
Direktlänk | | Kommentarer (0)


Charma kan jag i alla fall :) Och posera som bara attsingen framför kameran hihihi...

På väg mot öppna förskolan! Det är säsongspremiär och ska bli SÅÅÅÅ spännande. Jag har längtat så länge för jag är så trött på bara mamma hela dagarna! Och nu kommer jag få träffa alla härliga kompisar igen! Wiho!


Nä nu vill jag till bollrummet istället. Finns det nån här som kan öppna grinden eller måste man göra allt själv?!


Såhär finurlig ser jag ut när jag har leksaker omkring mig som inte är mina! Och visst har jag väldans klarblå ögon?! Mamma tycker att jag är en riktig snygging!
På Öppna Förskolan så träffade jag Noel som vågar klättra på alla möbler och Miranda som skrattar åt allt man säger, svinkul! Och så fick jag stå i mitten av ringa och dansa och sjunga och sen klappade alla händerna och då blev jag alldeles till mig av lycka! Det är härligt det!

Långt emellan...

2009-01-11 @ 20:54:27
Direktlänk | | Kommentarer (2)

Jag har inte tid längre att sitta och skriva en massa, jag har så många nya saker att utforska och upptäcka. Så därför är det långt emellan..
Men jag försöker tvinga mamma att fota mig emellanåt i alla fall, även fast det är svårt att fota när jag aldrig någonsin står eller sitter stilla. Jag har världens största energi. Upp och ner från soffan stup i kvarten och springa mellan alla rum, leta saker och babbla på om allt och ingenting. Här kommer i alla fall lite bilder igen.


Mmm vad gott det är med morgonvällingen!

Och med mammas tofs!

Borsta tänderna bör man annars dör man.... Eller, tänderna dör i alla fall... Visst?

Lite utomhus måste man vara också... Det är riktigt skoj det!


Uppdatering!

2009-01-08 @ 21:14:49
Direktlänk | | Kommentarer (2)
Vi har ju varit helt urkassa på att uppdatera oss! Men här kommer ett fotografimaraton då min helknasiga mamma inte är teknisk av sig och kameran inte alls var sönder; pappa fixade!


Mysigt och superkul att busa i mammas säng och gömma saker under täcket så att hon får trevliga överraskningar när hon ska sova! Det går på ett kick att klättra upp i den nu också, jag har tränat duktigt!

Syns jag nu? Eller har jag blivit osynlig? Ser du mig mamma?

Man kan vila sig och pilla lite i naveln, det är väldigt trevligt!

Att äta Brago Bokstavskex är väldigt kul!

Jag ville visa upp min härliga frilla bakifrån!

Mmmmmm! Mums med kex!

Öhhh vad är det jag ser därborta igentligen?!

Ja ni det var allt för ikväll, nu är jag helt matt av att välja ut vilka bilder jag ville vilsa!
Snart kommer det fler bilder, vi lovar! Puss puss

Mysig lördag och ommöblerar-söndag!

2009-01-04 @ 19:18:09
Direktlänk | | Kommentarer (1)
Som en del vet redan så har kameran vi fick i julklapp gått sönder. Vi ska skicka den till sthlm för att den ska fixas... Men jag kan i alla fall berätta vad vi har gjort i helgen.
I lördags var vi och badade på fjärran höjder med Emilia, Elmer och Hilda och det var supermysigt, i alla fall för mamma. Men för mig var det mest lite läskigt, i alla fall första timmen. Sen blev det ganska kul men då var det såklart dags att gå upp. Sen somnade jag nästan omgående när jag lades ner i vagnen utan lunch och allt, för jag var verkligen helt slut!
Men det var en härlig dag i simbassängerna.

Sen idag så har vi möblerat om lite hemma. Det var ganska kul, en massa roliga saker kom fram som jag kunde flytta på hur jag ville och förstöra en massa för mamma när hon hade städat.
Nu är vi ganska utmattade och jag ska sova tidigt ikväll. Imorgon ska vi nog bara slappa en massa. Idag var det 15 minusgrader utomhus men vi gick ändå på en långpromenad och det var skönt med en massa frisk luft faktiskt.
Men nu ska det sussas i sängen.

Puss och kram till er alla mina goa vänner.