Vilken tur vi har!

2009-04-22 @ 07:57:18
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Skorna som vi beställde igår visade sig vara det sista paret som fanns, och det skulle inte komma in fler innan hösten. Och på just det paret så fanns det en liten repa på ca 1 cm på ena skon, i gummit fram vid tån. Jag skulle säkert inte ens ha märkt någonting (de bifogade en bild) men vi fick 100 kr rabatt på skorna om vi fortfarande ville ha dom!!! Och det ville vi ju såklart. Så nu har vi köpt nya märkesskor för 199 kr! Det är billigt det. De är redan skickade och kommer idag eller imorgon. Så nu väntar vi med spänning.
Och eftersom de hade så bra service och var jättetrevliga där så lovade jag att rekommendera dom, så här kommer en länk: BARNSKOBUTIKEN.SE om man vill köpa snygga märkesskor till sin lillkis!

Och mormor har köpt en dammsugare till oss! Så när den kommer ska det städas som det aldrig städats förr i denna grusiga lägenhet! Woho!

Återkommer nog under dagen med bilder :)

/Mamma

hemligt meddelande: stackars suris som är sjuk, men du suris, ingen brådska med bilderna, beställ dom när du är gladis och friskis för då kommer det bli svettis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback