Första dagen på förskolan!

2009-08-24 @ 11:19:54
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (4)
Inga bilder blev det men oj så bra det har gått och oj så kul Teodor har haft! Helt faboulos!
Vi kom dit omkring 9:15. Fick rundtur av förskolan och alla tre avdelningarna. Det första han gjorde var att krama förskolefröken. Sen såg han ett barn som såg intressant ut, och det barnet fick en kram det med. Sedan stannade han och provade och lekte med i princip varje grej han såg på rundturen. Fler fröknar fick kramar och ett barn fick en puss på kinden. Vi satte oss ned och pratade igenom en massa saker och fick en massa papper. Han satt lugnt och stilla och lekte med pussel under tiden. Sedan gick vi ut och tittade på lekplatsen ute, Teddan hittade en skottkärra som var väldigt intressant, den körde han runt med. Han hälsade på de flesta barn och nån fröken till fick en kram. Sedan fick han lite äpple som han snällt åt upp utan att bråka, kladda eller någonting annat. Han var som ett mönsterbarn. Inte ett skrik gav han ifrån sig.
Nya smeknamnet är Emil. För att hans huvudfröken tyckte att han såg ut som Emil i Lönneberga.

Han kommer få en egen låda i badrummet där tandborste, pyjamas och snuttefilt/napp/flaska/gosedjur eller liknande ska få vara. Han ska nattas i barnvagnen när jag jobbar stängning och jobbar jag till nio på kvällen och ska börja 7 morgonen efter så ska det övervägas om han ska sova över och då får han en egen sängplats, fast det får han för övrigt också, till middagsvilan. Han har egen plats vid matbordet och en fin hylla vid ingången. Det känns riktigt bra, det var bra stämning, glada barn och trevlig personal. Och framför allt så tyckte Teodor att det var superkul!


Imorgon blir det lunch-time där och på onsdag blir det lunch + middagsvila. På torsdag blir det första kvällspasset med nattning (dessa dagar ska vi vara med) och på fredag blir det 9-14 ensam unge. Nästa vecka blir det mest kvällspass eftersom det är så det kommer vara oftast och ett morgonpass slinker nog med.

Det känns verkligen toppen detta, och väldigt efterlängtat. Jag ska försöka smyga med kameran imorgon, får se om jag vågar ta några bilder, känns ju lite knasigt sådär att sätta igång och fota.... Men vi får se!

Nu sover guldklimpen och snart ska jag iväg till jobbet igen.

Kommentarer
Postat av: farmor

är inte förvånad att det gick bra. Han är ju farmors och även kallas lille prinsen och då är man duktig. Det komme att gå jätte bra för er puss

2009-08-24 @ 12:20:53
Postat av: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

2009-08-24 @ 22:49:59
Postat av: Anonym

Haha, det var mig du fick alla ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ av! Vet inte riktigt vad som hände. Jag får gå upp till sjukan i morgon och kolla. Blir lite orolig när du skriver sådär. Idag har det varit en hemsk dag, har legat på soffan från kl elva till kl åtta. Konstant. Sovit i någon timme och så, helt jäkla orklös. Det blev lite bättre till kvällen, efter en dusch och lite mer mat i magen. Men det känns ju fortfarande inte riktigt okej.

Influensa A? Vad är det för något?

2009-08-24 @ 22:53:35
Postat av: Eva

Vad skönt att allt går så bra och att ni fått tag på nattis, det är ju inte alls ställen som har det. Det verkar ju jättebra att han kan somna antigen i vagnen eller att han sover över beroende på hur du jobbar.

Hoppas att det gått lika bra idag.

2009-08-25 @ 12:31:10
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback