Sjuklingskråka

2009-06-18 @ 19:20:09
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (0)
Halv tre inatt vaknade Teddis med 39 grader i feber :( Han var ledsen i två timmar och kunde inte somna om... Vid halv fem kom han äntligen till ro, men klockan 06 vaknade han igen. Då var han däremot pigg och glad! Han har ätit och druckit och sprungit omkring hela förmiddagen men så vid 14 så slog det till igen, febern. Han fick alvedon och det blev väl lite bättre, men så somnade han i soffan halv fem på eftermiddagen och när han vaknade vid halv sex så var han skållhet! :( Nu har han somnat i sängen och fått lite mer alvedon. Han har inte velat äta någonting sedan lunchen, och det är väldigt ovanligt för att vara Tedde plutt.

Vi hann gå till K-Rauta och köpa balkongmatta innan febern slog till igen, så vi har gjort ännu lite finare på balkongen. Passar perfekt för små mjuka barnfossingar med fuskgräs på balkongen :)

Nu ska jag äta kladdkaka och titta på Unga Mödrar på tv och irriteras över att de bara visar unga människor som det går snett för & inte de som faktiskt är unga och KLOKA, BRA föräldrar som övervinner det mesta!

Får se hur midsommarafton blir, om det är en sjukling jag har eller om vi kan hitta på någonting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback