Söta små barn

2009-11-15 @ 14:16:43
Direktlänk | Vardag by Elsa & Teodor | Kommentarer (2)
Idag kom Elmer och mamma Emilia på besök! Det var bus och vattenlek och utelek. De var ju för söta ute när de härmade varandra i allt vad som gjordes. Teodor a.k.a Mr Härmapa härmar verkligen ALLT man säger eller gör nu för tiden. Mer och mer ord kommer dagligen så nu är det inte långt ifrån att det börjar komma meningar också! Han härmar ord jag aldrig hört honom säga förut och han säger dem med sådan häpnadsväckande klarhet att jag minsann tror att han har smygtränat på uttal ;)
Idag vågade vi oss minsann på att åka rutschkana själv också! Det har han varit för feg för tidigare men idag gick det jättebra, även där var han duktig och höll sig i ledstången och satte sig ner ordentligt, åkte och landade på fötterna vid nedkomst.
Kul dag, och utmattad somnades det klockan två. Fast det var nästan så att han inte ville somna, det var ju "hocka"  (hockey) utanför! "Titta hocka wraaa boom!" skriks det när mamma säger att vi ska in och sova middag... Men efter lite övertalning gick det bra och sedan blev det riktigt pussande på Elmer innan han skulle gå. Man måste ju säga hej då ordentligt, hallå liksom!

 

 


Kommentarer
Postat av: emilia o elmer

Ojjj va glad pojkarna våra va :D

2009-11-15 @ 19:14:42
Postat av: farmor

det är det bästa som finns när man ser glada barn.

hoppas att du sover hela nätterna nu så mamma får vila själv

kram

2009-11-16 @ 10:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback