2 månader idag

2010-05-31 @ 07:40:20
Direktlänk | Livet enligt oss | Kommentarer (0)
Jopp, idag fyller the mini prince hela 2 månader. Han firade natten på bästa tänkbara sätt; nämligen genom att SOVA! Min lycka är gjord. Han somnade 20:00 igår och vaknade inte igen förrän 01:30. 5 ½ timme alltså!!! Rekord, rekord, rekord! Han fick lite tutte och somnade sedan genast om utan att ge ifrån sig ett knyst och sov 3 timmar till, till 04:30. Sedan fick han komma över till vår säng där han halvsov i ca 2 timmar och sedan vaknade storebror så då blev det liv i luckan. Nu sover lillen igen och den nyklippta saken sitter här bredvid mig på en stol och läser "Knacka på"-boken och varvar med att rita på ett papper.

Idag får vi en celeber snabbvisit av Fredrik, Marie och kusin Benjamin. Marie och Benji har inte träffat Vilgot än så det blir nog en kul date. Att träffa en halvskrikande bebbe är ju alltid skoj ;) Nä då han är faktiskt trevligare att umgås med ju äldre han blir. Nu är han ju vaken ca 50 % av dagen, så det blir underhållning på hög nivå här hemma.

Vi gråter lite över att det inte är morgonsol på vår baksida. Det hade varit så skönt att kunna gå ut och sätta sig med kaffet därute och bara njuta av morgonens första värmande strålar. Visst kan man sätta sig därute nu med, men det är ganska kallt. På eftermiddagen däremot, är det riktigt värmande. Positivt under långa sommarkvällar med grillning och en (alkoholfri för min del då) öl och kanske en vän eller två.

Jag tror vi kommer att snagga av Teodors hår. Det känns som så. Nu har han förflyttat sig ut, med hjälmen på huvudet och skor på fötterna, för att övningscykla lite på altanen. Det är ruskigt kallt ute, men solen börjar komma närmare, så förhoppningsvis blir det lite varmare snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback