Tokiga kids

2010-11-08 @ 19:06:44
Direktlänk | Livet enligt oss | Kommentarer (2)
Jag sitter här, och funderar på att förbarma mig över disken. Men det var ju nyss jag diskade? Ändå dignar ett berg. Och soporna måste tas ut. Över hela golvet hägrar leksakerna (som jag i min enfald städade undan imorse) och i badrummet är det kaos med kläder överallt - jag har inte orkat tvätta för jag vet att det innebär att jag måste hänga tvätten efteråt. Och ytterligare efter det vika och sortera... Jag är istället lat, och sitter men kladdkaka och vispgrädde, en kopp med vaniljté och tittar på trista tvprogram i väntan på The Good Wife som början kl 21 och därmed också sätter stopp för kvällen när programmet är slut.
Idag har vi varit på öppna förskolan i Bomhus med Pian och Maxusen. Och diverse annat föräldra- och barnfolk. Och Teodor gick bananas och blev helt förvildad. Och jag höll på att få dåndimpen för att det inte gick att få stopp på ungen. Plus att de andra större barnen eggade upp varandra och jag verkade vara ungefär den enda föräldern som tyckte att bebisarna inte skulle bli översprungna. Men det kanske bara är min son som blir okontrollerad när han får springa fritt, vad vet jag. Eftermiddagen fortsatte i ungefär samma hysteriska tempo med diverse (dvs ett otal) utbrott som slutade i allmän lobotomi framför tvn innan vi stupade i säng alla tre och nästan somnade mitt i sagoläsningen.
På öppna förskolan stod Vilgot i min famn, och helt plötsligt säger han klart och tydligt: "Mamma!". En annan mamma satt bredvid och tittade och utbrast förvånat: "Men kan du säga mamma?!" Och jag satt lite allmänt chockad och bara glodde som ett stolpskott. 7 månader är lite väl litet för att kunna säga ord så bra, men vem vet, han kanske är en sån. En pratare. Det hände i alla fall inte igen så det kanske bara var en engångsföreteelse, eller en slump. Fast med tanke på hur mycket just ordet mamma missbrukas här hemma så kanske det inte direkt är så konstigt..

(I alla fall så verkar radhuset eventuellt vara på tapeten igen, så håll tummarna alla! Jag önskar mig ett radhus i 25 års present nämligen. Ska man bli vuxen så ska man bli det med stil. Dvs jag klassar i pensionärsgruppen från och med fredag så då kan jag lika gärna flytta till radhus och uggla in mig direkt ;) Nä, så är det kanske inte. Men nästan)


Kommentarer
Postat av: mormor

Inte så konstigt, han babblar ju hela tiden och att börja prata tydligt är nog enda sättet att få en syl i vädret i konkurrens med sin storebrorsa. Pussar

2010-11-09 @ 08:26:47
Postat av: Pia

Kul att ni hängde på, och vi håller tummarna för radhuset!!!

2010-11-09 @ 11:12:52
URL: http://max.vetterberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback