Pottan

2010-10-13 @ 17:19:30
Direktlänk | Livet enligt oss | Kommentarer (1)
And the potträning continues... Idag har vi haft Pia och Max på besök, vi gick in till stan och handlade nya kalsonger (6 stycken) till stora sonen och sen återvände vi hit en stund när Max sov middag. Teodor busade så mycket med Vilgot att han kissade på sig, men det gottgjorde han lite senare när han satte sig och bajsade på pottan. Ja, ni får ursäkta "too much information", men detta är sensationellt i vårat lilla liv. Ingen mer olycka har hänt hittills och han är glad över sina nya kallingar som är snygga. Prima vara.
Nu har vi ätit middag och Vilgot har redan slocknat för natten (tror jag det med tanke på hur ofta han kommer att vakna... ;) ), så det är bara jag och trollet uppe och om en dryg timme ska även han gå och lägga sig. Innan dess får det bli ytterligare ett pottbesök! Detta känns verkligen bra! Jag menar, han kommer ju säkerligen kissa och bajsa på sig hundra tusen gånger men vi är på väg någonstans, någonting händer. Ansträngningen ger belöning, om man säger så. Niiiice.

Kommentarer
Postat av: Pia

Heja Teddan!!!

Vet inte om Max har hamnat i nån ny separationsångestfas eller om det är tillfälligt men han vägrade somna nu också...supertrött men kan inte komma till ro och vill vara upp i en hela tiden. Eller så har han ont i magen för han lyckades klämma ut en stenhård liten kula nu på kvällen stackarn...lite messmör imorn så hoppas vi på bättre tider - nu sover han sött :)

2010-10-13 @ 21:32:37
URL: http://max.vetterberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback